Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mer?

En spricka i mitt brustna hjärta
Ett hål i min tomma själ
En tår på min blöta kind
Ett brutet löfte för min krossade själ
En sömnlös natt för min utmattade hjärna
Ett dygn i en ensamhet för mitt förlorade självförtroende
Är det något mer du kan ge mig...?






Fri vers av Dessie 35
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-06 00:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJAJJJ!!!den var smärtsamt bra!
2008-02-06

  Leif Furstedt
Här har du hittat en dräpande spetsig form.
Stilistiskt så det heter duga.
Vackert.
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket känslosamt!
2008-01-14

  Ronny Berk
en text som visar på svekets våndor...frågan som andas ensamhetens alla kval...
2008-01-11

  mjuk
Jag kan ge en kram :) Tummen upp för dej!!
2008-01-06

  NågonAnnans
tydligen ger \"det\" dig ganska lite:(
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35