Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov?

 

Jag vill dansa nu
till tårars flöde
bragt ur hjärtats mynning

jag vill dansa nu
till lemmars förtvivlan
själens salighet

jag vill dansa nu
förföra natten
söka la loba skatten

jag vill dansa nu
får jag bjuda upp
till möte mellan
vinter och vår

jag vill dansa nu
flöda till fingerfärdghets
förförelse runt midjan

jag vill dansa nu
vågar du

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 391 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-06 00:15



Bookmark and Share


  issac.a.m
Härlig..Härligt
2008-01-07

  Tove Meyer VIP
pulserande och vacker hoppfull poesi som vanligt!
2008-01-06

  Micael Axelsson
Mmm vilken takt, det ligger i dina toners ord. Rinner som glaset av vatten lätt friskt ner i min mun(-s sinne).

Dansa mig till vår!
2008-01-06

  aol
jag tackar genast ja din dikt är så tilltalande vacker
2008-01-06

  Ulf Lagerholm
viken vacker inbjudan!!

läser man mellan raderna
förstår nog var och en att
inte vem som kan komma
ifråga -
2008-01-06

  ~~*MariamAurore*~~
varje ord du skriver
är magiskt
du är verkligen
en konstnär
med färgstarka ord
på din palett

/SingMaria
2008-01-06

  aftermath
klart man vågar
2008-01-06

    Noomi
mycket vacker och dansant text..
2008-01-06

  Fredrik P. VIP
Klart du får!
jag vill dansa
med dig...
2008-01-06

  Erik L
Jag tackar aldrig nej när damer bjuder upp till dans ;-)

En mycket bra text! Den är en fin och böljande rörelse genom texten, så du har lyckats väl!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund