Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn JÄVLA lögn!



Du sket på mig
du åt av min själ
du dömde mig för något jag inte var
ALLT
för att du valt att
leva i en lögn...

min ärlighet ...inför din lögn
var inget värt

och inte jag heller...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 00:29



Bookmark and Share


  mjuk
Så vansinnigt bra :) Mitt i prick!!! Alla tummar jag har upp för dej.
2008-01-09

    sussie73
starkt.
Blir tagen av din text.
Du är mycket Sussie
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans