Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar ack så gott

 

Du doftar eget
ett stråk av allvar
en ton av känslighet

Du doftar ljuva vårar
och söt manlighet

Du doftar kärlek
och nattviol

Du doftar allt
som redan i mitt hjärta bor




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-06 00:56



Bookmark and Share


  Tabes
Andlöst och underbart!
2008-01-08

  Agnes B* Lörinczi
Fina rader om skönaste kärleksuppfattningen och jag gillar hur stroferna rimar med varann, utan att de gör det inbördes. Snygg melodi du får fram, även om det är söta dofter du skriver om. Jag passar på att dra in ett djup andetag, hoppas det smittar av sig ;-)
2008-01-07

  issac.a.m
Underbart
Du doftar allt
som redan i mitt hjärta bor
ja,det doftar
2008-01-07

  Prometeus
Ooh, kan jag känna kärlek i luften kring fröken?
2008-01-06

  Fredrik P. VIP
en diktdoft
att avnjuta.
2008-01-06

  Lena Renman
Doften är oerhört viktig ja :-) i en relation och den man älskar tycker man om doften av.
lena
2008-01-06

  prinscess VIP
vackert vackert doft av kärlek
2008-01-06

  * Ammi *
dofter ja .. betyder mer än vi inser! fint
2008-01-06

  Sanningsägaren VIP
så vacker finstämd
och mitt leende
blev ännu större
i sista raderna
gillar den effekten
för visst är det så
vi står alltid
oss själva närmast
Tack för denna
Åsa
2008-01-06

  aol
som man blir man ju glad av så fin poesi
2008-01-06

    Damm
det doftar ända hit....ljuvligt!
2008-01-06

    Maria Malm
Ja, hur viktig är inte doften..
2008-01-06

  NågonAnnans
doften skall alltid passa dig, annars kan han dra!
2008-01-06

  Arwen
vilken underbar dikt..vacker kärleksförklaring..vissa påstår ju att kärlek styrs av feromoner så det var passande..tycker jag
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund