Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenvändor


samlar tecken mellan asfaltskarvar
på en plats nära
De vajande röda lyktorna

lägger logikens tal mellan fingrarna
låter rinna ut
och bevattna de vintervita

väntar in stormar som ruskar om
och sätter gråstenar i rullning
som visar baksidornas
oregelbundna skönhet.




















Fri vers av _Mian_
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-06 19:58



Bookmark and Share


  vildvin
vacker...

och vemodig
2008-01-19

  Maria Zena Viklund
baksidornas oregelbundna skönhet, vackert!
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Stormarna och gråstenarna för tankarna till havsstranden en oktoberdag.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_