Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrum


så många intryck
min hjärna tar en paus

i ett svart tomrum




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-05-20 17:13



Bookmark and Share


  Anders P VIP
man måste få tid att bearbeta intrycken, pallar inte det ständiga flödet. Det är därför jag bosatt mig i glesbygden.
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP