Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötystnad






Hon var vinterns
infrusna eka


ibland kom en
flygtrött fågel

stötte näbben
genom skaren

slet loss en tunn
träflisa


släppte från sig
en gråvit fläck


sträckte ut
frihetens vingpar
och var borta




Övriga genrer av Bim
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 17:30



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Vinter i frusen och avskalad form. Supervackert!
2008-01-07

  Hildegun Relefors
Så vackert sant!
2008-01-06

  * Ammi *
snyggt ..!
2008-01-06

    essen
Åh vackert!
Stilrent och enkelt :)
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim