Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker om skatorna






Förgäves
sökte hon elden
som skulle tina upp
de frostnupna tankarna


vintern var hoppets slagfält

den tid som stal den redan
kraftlöses sista ork

ord som skulle talas
frös inne och fastnade
i tjocka yllehalsdukar


den lade munkavel på naturen


men inte på skatorna!

årstidsoberoende

skrammlade dom oavbrutet

med sina maraccas




Övriga genrer av Bim
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 18:06



Bookmark and Share


  Markattan
Jag tycker också om skatorna,
och jag tycker om din dikt.
2008-01-07

  Rachel Roth
maraccas...har aldrig tänkt så men visst
tycker om din dikt Bim
2008-01-07

  Hildegun Relefors
Tänk att någon skrev gott om skatorna! Jag gillar också deras \"kurr\" och när alla andra fåglar är tysta, men snart sätter de väl också igång.
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
De är underSKATade.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim