Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga mod trots rädslan

 

Ut ur skuggan
luften darrar an

mötet fullbordat




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 476 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-01-06 23:10



Bookmark and Share


  aol
perfekt gillas
2008-01-29

    Lillemor
Modiga tre rader
som höjer sig mot
rädslan.
Bra
2008-01-09

  © anakreon VIP
Mitt-i-prick!
Carl-Erik
2008-01-08

  Inkarasilas
Rakt på och in i rädslan, fåordskvinna som dammar till luften, impad.
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Så vackra sanna ord, med få bokstäver har du nuddat något stort/B
2008-01-08

  Lena Renman
Med dessa få mycket innehållsrika rader är du blad de läsvärda. Grattis
lena
2008-01-08

    Bodil Sandberg
Ja man borde våga för att vinna..sa jag en skrajsen kvinna...tack för att du lyfter fram \"modet\"..det behövs onkeligen!!!
2008-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Våga trots oro
om vi alla så voro!
2008-01-08

    Maria Malm
Det är mod!
2008-01-07

  Lena Renman
Su-Ve-Rä(n)tt!:-)

Lena
2008-01-07

  ~~*MariamAurore*~~
så väldans fint :)
2008-01-07

  issac.a.m
vackert..
2008-01-07

  Stefanie Nerman
det är förunderligt att så få ord kan beskriva så mycket,
Tänker på någon som träffat någon han/hon kanske tycker om, och sen när den går ut tar den ett lätt andetag , glad över att det gick bra.
Bra skrivit !
2008-01-06

    Lindizz
mycket bra skrivet.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund