Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla fågelns sång

Jag vill vara den där lilla fågeln

som sjunger den lilla sången

men kan berätta om nåt stort




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 11:23



Bookmark and Share


    Cajsa
Även en liten fågel kan sjunga något stort
2008-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sjung för oss mer,
vi ber, Du oss, så
mycket bra ger...
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP