Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma hem

 

Det är hur berget

sluter sig runt min kropp

i tjugo år en pilgrim

nu är resan över

snöflingor smälter i luften

tomheten har fallit samman

snön betäcker jorden

likaså min samlade andedräkt

beseglas med en kyss




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-07 14:08



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd av det vackra
2008-01-07

    ej medlem längre
Vackra rader insvept i mjuk ömhet, bra skrivet
2008-01-07

    Damm
oerhört vacker!
2008-01-07

  Prometeus
Jag gillar raden
\"i tjugo år en pilgrim\"

Jag gillar tanken på att vi är sökare, pilgrimer.
Alltid.
2008-01-07

  Fredrik P. VIP
puss och tack för
/tomheten har fallit samman/
Finfin dikt!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund