Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur lyckan faller skuggor

 

Det är något i luften
inpå,
föruttnelsen lättjan
smärtan för att våga stiga i land
på andra sidan

faller skuggor
höger och vänster

kan inte se bortom frusenheten
det som skrämmer är det vackra

mellan man och kvinna
väntar...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-07 14:28



Bookmark and Share


  Catrin
Åh du ändrade, jag tycker det blev mycket bra...
2008-01-14

  Catrin
Måste hålla med Ona en mycket vacker titel. Dikten är så där lagom avvägd mellan mystik och tydlighet. Tycker dock att slutet blir bättre om du skippar \"mellan en man och en kvinna
tänker vänta\" och istället skriver \"mellan man och kvinna
väntar\" det är bara min åsikt, för övrigt en mycket vacker dikt.
2008-01-09

  aol
sant vackert
2008-01-07

    ej medlem längre
Vackert skrivet, o sant tack för läsningen
2008-01-07

  Agnes B* Lörinczi
lyckans tålmodiga väntan
fint diktat
2008-01-07

  Fredrik P. VIP
tänkvärd väntan
på möjlig lycka...
Bra!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund