Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast bestämd att få ändring, trots att man vet att det ibland blir både motvind och medvind. Att man står ensam mot världen...att det känns så


Här och nu

Ängarna öppnar sig i stark vind
Du beger dig ut på fältet och ställer dig med armarna utsträckta
och låter vinden smeka din kind och röra ditt nu utsläppta hår
Din tröja och din kjol fladdrar och far
Vinden byter riktning men du står kvar
Din blick är upp mot skyn, där himlen är svart men skymtar ett ljus bakom molnen
Du drar in den turbulenta luften genom näsan...ler och håller andan
Andas ut med kraft
Tänker högt
Här och nu är jag, Nu och här ska jag vara, jag är stark...
Det är nu, nu eller aldrig
Vinden vänder




Fri vers av Pulvret
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-05-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret