Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog Fröken Löken vägen?


Hon bjöd kanske in en räv
i sin lilla kanin hage

För borta var hon
i alla fall




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 22:11



Bookmark and Share


  berxper
Hmm... hon mår säkert alldeles förträffligt!
2008-01-09

  LaPetiteRobeNoire
är fröken Löken död?
anar vi oråd eller självmord? kanske är hon på upptäcktsresa?
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Stackars henne..charmigt alstrat/B
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious