Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari -08



Vintern lodade
tålamodets djup


orden stelnade på
drömmens altarbord



----------------------


tiden
lär henne förstå
att själen dör
i samma takt
som kroppen


inget mer
bara så




Övriga genrer av Bim
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 22:24



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Märkligt nog
vilsamt att läsa.
Det kunde varit
ångest
men jag ser ingen sån
i raderna.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim