Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Busigt drömlik...


Smeklek

Ja, ta dina händer och smek
ja, lek
med mig så som bara du kan

Ja, ta mina händer i dina
så fina
låt mig nafsa lite grann

Min morgon blir din
Din morgon blir min
Förenade med varann






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 773 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-07 23:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skön att läsa. =)
2010-05-05

    Trast
Fint skrivet.
2008-01-07

  Mike
wow här blir det hett! väldigt vackert skrivet om vardagsmys som gör att man orkar med den gråa vardagen.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för