Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

separerade känslor


att Varje morgon känna hoppet
ett hopp om att allt säkert blir bättre idag

jag går och väntar

i många år har jag väntat nu
som ett barn på julafton,
på att allt kommer ordna sig

men varje dag med samma insikt

-nehej! inte i dag heller
mot kvällen;
förtvivlan tar över i mitt bröst

och alltid vet jag ju att;
acceptans är vad som krävs

att det här är livet
mitt liv
min sanning
det är sån här jag är skapt att leva
min tid på jorden




Fri vers av NågonAnnans
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 07:09



Bookmark and Share


    Trast
Besvikelse men också insikt och öppning. Kanske är livet en gåva?
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans