Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många män erkänner inför sig själva och inför andra, att gruppen kvinnor kör bil mycket bättre än gruppen män ?


Kvinnans oförmåga inför tekniken

När maskinerna blev vanliga i vardagsmiljön framstod kvinnans tekniska underlägsenhet med skrämmande tydlighet - allt hon förmådde sköta var de enklaste redskapen såsom vävstolen och separatorn, medan mannen, med sin överlägsna begåvning, hanterade till exempel spettet och snusdosan.
I våra dagar ser man samma pinsamma kvinnlig oförmåga när det gäller att framföra motorfordon - det är visserligen sant att det är män som kör ihjäl både sig själva och andra men hur elegant sker inte detta, svisch, krasch, brak - medan kvinnorna fegar sig fram och, som framgår ovan, måste köras ihjäl av en karl om det skall bli något.




Övriga genrer av papillon
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 08:09



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Boom Krasch Brak rakt in och ah för fasen Papillon komsi komsi nu blir det Frontalkrock i rusningstrafiken, flinar brett och tutar körkortslöst. Rubriken fick min Puls att dundra iväg, vet i fan vad jag ska göra med den nu, sno en Bil tror jag.
2008-01-08

  Åsa Gustavsson VIP
Genomsnittskvinnans blodtryck går upp när nån liger och slickar dem i bakluckan, genomsnittsmannens när det ligger en backlucka och bromsljus i hans nos...
2008-01-08

  Maria Zena Viklund
*leeer*
2008-01-08

  glittertindra
haha! mitt feministblod gick i svallning när jag läste rubriken... och se så denna text slutade.. humoristiskt värre... :) karlarna måste ju ändå få tro att de är bättre på något... det är skillnad på uppfattning och verklighet... :)
2008-01-08

  Lena Krantz VIP
Hi hi....ja annars blir det inget bom bang!
;o)
2008-01-08

  NågonAnnans
*ler* ja det tål att tänkas på:) bra text.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon