Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit i sänder

 

Det dagas nu
åter stiger solen
pilträdets tårar väntar
ånyo förtröstan

universum faller i bitar
men hjärtat läks sakta samman

månen är samma gamla måne
blommorna växer som förut
men jag är förändrad

och det är på grund av du




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-08 08:30



Bookmark and Share


  Catrin
Vackra rader om vår förmåga att förändras och bli förändrade... det finns en skilnad i det som är intressant, du fick mig att fundera.
2008-01-09

  issac.a.m
underbart...
2008-01-08

  ~~*MariamAurore*~~
oerhöt vackert skrivet
Maria :)
2008-01-08

    ej medlem längre
Underbara ord av förtröstan, tack
2008-01-08

  isabel louise
underbart :)
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbara rader som fyller mitt hjärta med tacksamhet för din skull/B
2008-01-08

    Damm
Kanonerskanoner vad bra!!!
2008-01-08

  Lena Renman
Ja ett du kan förändra så mycket

Lena
2008-01-08

    Maria Malm
Möten är viktiga..förändrar allt..
2008-01-08

  Michaela Dutius
Att möta någon är att aldrig mer bli densamma- mycket väl och vackert skildrat
2008-01-08

  Fredrik P. VIP
det är mötet
med ett /du/
om förändrar
vårt liv...och
ger hopp...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund