Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften alltid doften

 

Det är när du vänder blad
och möter mig mellan
det stora och det lilla
som allt tar sin början

och jag inser,
ljuvlig är doften av plommon




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-08 08:51



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Otroligt vacker!! fint skildrat....
2008-06-28

  Mikael Lövkvist
Ljuvligt sensuellt.
Ja, dessa två blad torde vara mina favoriter
i livets bok :-).
2008-01-12

    Bodil Sandberg
superb...applåder!!!!
2008-01-10

  Catrin
En liten dikt med stort innehåll... ljuvligt så!!
2008-01-09

    Lillemor
Fin liten med storslaget
innehåll, ffa första versen
säger allt.
2008-01-09

  issac.a.m
strålande...
2008-01-08

  Markattan
Väldoftande vackert!
2008-01-08

  Lena Renman
:-) mmm så nära och underbar
Lena
2008-01-08

  stella
Härligt outgrundlig!
2008-01-08

  Michaela Dutius
En underbar text som får mig att se gungande fruktträdsblom och aningen av vår
2008-01-08

  Söder
Härligt! En vacker dikt i sin form och mening.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund