Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samspråk


vi talar om allt
hjärta smärta glädje lust
för du är min vän

jag kan lämna dig mitt i en mening
men det gör dig ingenting
för vi har vår dialog
via internet

och då funkar det




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-05-21 10:34



Bookmark and Share


    carimba
visst är det så, många kontakter har väl knytits på den vägen
2005-05-21

  Kajsa missanpassad
Det är underbart när man vet att de finns. När man aldrig känner sig övergiven av dem. :) Internet är världens bästa vanskaps skapare
2005-05-21

  Cattis Rönn
skön känsla om samspråk...gillar den mycket!
2005-05-21

  kath
ja, så är det verkligen...det är en härlig känsla...:)
2005-05-21

  purpleangel
härligt....känns igen.. :)
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP