Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du?


satt dig ner

funderat allvarligt

på vem du är

och vad du vill

med ditt liv

på fullaste allvar




Fri vers av glittertindra
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-08 22:21



Bookmark and Share


  Vind
Är det inte den frågan folk konsumerar varor, religion och droger sig ifrån?!
Rakt och bra ställt!
2008-01-12

    pladask
jag tänkte göra det en gång, men det kändes så kallt och beräknande...
2008-01-09

  Thurizas
bra frågor som någa borde ta sig en funderare eller flera över
2008-01-09

  aftermath
utmärkt frågeställning!
2008-01-08

    ej medlem längre
Bravo! En viktig fråga till oss alla!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra