Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....vänjer mig aldrig vid hur man i storstan \"slänger \" med de stora orden...


En får tacke






Radiorösten
i storstadens största
radiokanal
önskar mig

en fantastisk onsdag



säga vad man vill
men knussliga är dom inte!




Övriga genrer av Bim
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 09:56



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Får dom en inte att känna sig väldigt oansenlig...? Och så \"Ha en fortsatt trevlig kväll\" - där förutsätts att kvällen hittills varit trevlig... eller kanske rent av fantastisk...
2008-01-09

  Hildegun Relefors
Tack för ditt fantastiska inlägg! F.Ö. är dagen GRÅ !
2008-01-09

  Rachel Roth
det finns visst guldägg lite varstans...:) tack Bim
2008-01-09

    papillon
You just made my day!!!
Jag har ett behov av kvicka människor på morgonen!
2008-01-09

  © anakreon VIP
Svårt att inte reagera precis som någon Anna!
Carl-Erik
2008-01-09

  NågonAnnans
även jag önskar dig en fantastisk Onsdag;)
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim