Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort III

Hej,
här i Stockholm är vintern grå
och jag tänker på Pompeji,
och du är ett Vesuvius, en gräshoppssvärm, en smog.

Det finns hjälp mot såna som dig.
Jag är snövit sen en vecka nu.




Fri vers av StGeorge
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge