Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min compadre Uno

Så ljuv o go
du i ditt hörn stod

Ditt öga sa
mig du får ta

Vägen hem du bet och rev
men kärlek vi skrev

Varje dag vi ödet tackar
när vi mot maten lackar

Namnet ditt fick jag gissa
tills drömmen visa, du var lilla missan







Fri vers av Mauri
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-01-09 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri