Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en text på sajten i dag om detta lugubra ämne


Yttersta domen


Om nu Abrahams gud går och filar på scenariot till yttersta domen - (getterna där, fåren där, Abraham, Jesus och Muhammed får trängas på det lilla podiet där - men orkestern! Var fan skall jag ställa basunerna?? Och vad skall jag ha på mig??) så får han kanske lägga på en rem - det finns gott om andra allsmäktiga gudar, dyrkade både i förgången tid och just nu, som kan ha liknande planer. Det vore ju jädrans förargligt om någon hann före......




Övriga genrer av papillon
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-09 16:06



Bookmark and Share


    Bim
..skrattar gott,-jo det vore just snyggt ..Hälsn.Bim
2008-01-09

    Bodil Sandberg
Jooooooo...det vore ju jädrans förargligt...hehehe...förlustar mig i denna roande dikt...fylld av sanning humor och vikt
2008-01-09

  Inkarasilas
Blir lilla svarta korta och så en sån där snabbdejt med alla Gudar, 3 minuter hos varje liksom för att försäkra mig om en plats i Paradiset där alla spelar Klädpoker med Jesus och kolkar vin med Buddha. Orkesterdike framför Särimner och Odens armar som stol åt Muhammed, nu kommer jag definitivt brinna, vart vete fasen..
2008-01-09

  Björn Nilsson VIP
Om det rör sig om \"yttersta domen i Kråkvinkel\" (med H B Palmaer) går det säkert bra!
2008-01-09

  © anakreon VIP
Ett antal välformulerade, roande och tänkvärda ord i abolut rättan tid, som det heter!
Jag ler med hela anletet!
Carl-Erik
2008-01-09

  Åsa Gustavsson VIP
Kul. Och tankeväckande. Tiden, vad är det? Vem bestämmer när det är Dags? Och hur blir det egentligen med allt. Sen. Men många slåss om vår uppmästksamhet i nuet, och där ligger den stora problematiken. Frågan: var det detta jag ville med mitt liv? får ju inte gärna komma för sent....
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon