Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka II


tror lycka finns i vissa dofter
tulpaner lägereld och hav




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 17:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är någe konstigt med dofter
som i sjö o hav o ekans tofter
det känns ibland som om solen
värmer benen skönt under kjolen
men det är förstås kärlekens invit
som tatt sig för att hitta dit
2008-01-13

  Jojo
dessa tre gör även mig lycklig
2008-01-11

  Kajsa missanpassad
glöm inte melonen. :)
2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Aaah! Nice haiku! Visst är det nog så :)
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt!!
Och även andra dofter.
Superfin dikt!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP