Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..apropå ett förestående sjukhusbesök...


Hon som försökt byta tårar mot en clownnäsa


Fanns det gamla hönor
som fick gå fritt
då var hon definitivt
en av dem


Hon såg ett sådant där
virrigt fjäderfä framför sig
och vågade knappt
se sig i spegeln



Det fanns inget mer
att göra
varför skulle hon då dit


Därför att hoppet
var det som seglade
iväg samtidigt som själen


Ibland undrade hon
vad som var mest livsdugligt

vilja hopp eller rena fåfängan











Övriga genrer av Bim
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 17:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
söta människa är allt jag kan säga just nu...
du förmår verkligen beröra och dela så vi kan ana
åtminstone ana..
2008-01-09

  Hildegun Relefors
Jag tror du med en ömhet beskrivet, som mjukheten i dunet. Jag skyddar dig med min vinge!
2008-01-09

  thyra
Dina ord är så härliga och med en distans som är fantastisk. Tack!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim