Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...andas in andas ut...


Maraton






Hon räknade
inte kalorier


hon var inte
intresserad av
kolesterolvärdet


hon tänkte aldrig
så mycket på
vad hon skulle göra
nästa dag


ekonomin var
inget bekymmer

hade man inga pengar
ansågs man väl som
ekonomiskt oberoende



det enda var det här med
maratonloppet
som hon aldrig aldrig skulle komma ifrån

inte med livet i behåll i alla fall







Övriga genrer av Bim
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 18:56



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så otroligt tungt det låter...
har nog aldrig förstått så tydligt som nu
kram!
2008-01-09

    Issand.
så vill jag leva..
det får bli mer som det blir.
lite i alla fall.

maraton.. väldigt långt..
snyggt
2008-01-09

  Hildegun Relefors
Jag hejar på dig i ditt lopp!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim