Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Media, särskilt TV, tycks kunna förleda precis vem som helst... Urk. Jag är ingen älskare av Sartre men väl av hans motivering att avstå Nobelpriset. \"Klart jag vill ha pengarna, men tänk på skammen...\"


Grammisgala

I tio sekunder tittar jag på Grammisgalan - utrikesminister Carl Bildt uppträder som prisutdelare i en enastående märklig kavaj - lite grällt kamouflagemönstrad. Kan han ha lånat den av ÖB??




Övriga genrer av papillon
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-01-09 21:12



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
jag tittade två
det var den tid det tog mig
att byta kanal
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart detta med Sartre och nobelpriset.
Själv HATAR jag nobelpriset!

Och den där äckliga, vidriga festen de har.

Sartre var kul. Han som skrev \"Äcklet\". En titel jag garvat åt i många år.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon