Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupblå ögon.

när jag blickar mot mig själv

i spegeln

ser jag ett par

blå ögon

gudomligt vackra

Djupblå ögon

och när jag ser djupt in i dessa

vackra ögon

ser jag min själ

och önskar så



att jag var där.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 21:49



Bookmark and Share


  medveten
En väldigt fin och målande dikt. bra jobbat!
2008-01-23

  Carola Zettergren
Bra!
2008-01-20

  Dude
Vackert
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans