Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sanning

Bredvid mig på bussen
Sitter en pojke med Mao Zedong på sin jacka
En röd stjärna täcker hans väska
Och på hans tröja den berömda bilden
Av Kubas frihetskämpe

Minns ni ropen skalla?
Lika för alla
Frihet åt Allah?


Stackars vilseledda människor
Varför tror ni inte på min sanning?
Det är ju den enda?
Har inte jag närt er i min famn?
Lärt er läsa i min skola?
Vad för slags tacksamhet är det?




Fri vers av Laero
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-01-09 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laero