Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi väntar på bättre tider...


Mellan himmel och jord

Jag red i sporrsträck till gryningen
du sålde din själ till mig
I väntans tider vi reser
mellan himmel och jord

Jag målar en bild av oss
en altartavla till Paradisets kyrka
Den hänger i en skör tråd
mellan himmel och jord

Jag ser regnet falla från skyn
vi dansar i vigt vatten
Guden och Gudinnan
mellan himmel och jord




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 05:11



Bookmark and Share


  Bysmeden
Vackert skrivet....mitt hjärta öppnar sig..!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för