Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onyttig







Det finns ord
som är som
varma rejäla
handslag



uträttat
är ett av dem


numera fick hon
inget uträttat


och det i sin tur
innebar
att hon var bestulen
på glädjen
som infann sig

när man hade uträttat nånting




Övriga genrer av Bim
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-01-10 12:39



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Och även väl uträttat värv som att skriva såna här tankar bör absolut räknas!
2008-01-10

  Hildegun Relefors
Visst är det sorgligt, men mitt kroppaskrälle tycker om att sitta på hela ryggen ibland och bara vara!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim