Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäckebölja hette tyget






Minnesbilder
som legat i träda
lossnar från något
av hjärnans hörn


med exakthet
som på ett fotografi

kan jag minnas
de små blommorna
i klänningstyget
den sommaren

jag minns också hur
hårsprayen luktade


men mest minns jag
kroppen som var så lätt
att den när som helst kunde lyfta




Övriga genrer av Bim
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-10 13:39



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Jag sydde nattlinne i rosa rosor i det tyget- och det blev bra. Fast jag var liten då.
Blev glad över igenkännande känsla!
2008-01-10

  Hildegun Relefors
Minns också, och de vackra knapparna!
2008-01-10

    Maria Malm
Har man varit klädd i bäckebölja, glömmer man det inte..den lätta känslan..
2008-01-10

    papillon
Som skärpan kan vara i en dröm -
snyggt skrivet!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim