Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepskäl (Limerick)

En pilsk dam från Graningeverken
gick hela dagen i särken
kopulera med grannen
men ratade mannen
och skyllde på huvudvärken




Fri vers av Anders P VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-05-21 22:18



Bookmark and Share


  madinsane
sisåsådärja!
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP