Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..och sedan dö,-möt våren i Södertälje,-den kan man sjunga när andan faller på...


Se Sundbyberg



Ät upp maten
sa mormor
tänk på barnen
i Kina

jo jag tror bestämt
det var Kina
inte så lätt att hålla
reda på

alltid har det funnits
någon annan
några andra
man skulle tänka på


att tänka på sig själv
var det aldrig tal om


det är andra tider nu
säger en röst


tittar på klockan

undrar om han
som satt här igår
är framme i Indien nu

med sig hade han
solbrännan från Egypten
och datorn
kittet som binder samman världen till ett blinkande stjärnhav


o






Övriga genrer av Bim
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vacker elektronikpoesi på slutet.
Visualiserar scenariot.
2008-01-10

  Gunwale VIP
Sköna tankar, bimskt.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim