Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan

 

Det ser ut som om hon
väntar på någon,
där hon står fast förankrad
i skogsgläntan

stjärnstoft har landat på
de båda kinderna

det växer vildhallon

i hennes hår

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jessica Ebbesson
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-10 17:21



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fin, väldigt fin.
2017-10-11

    ej medlem längre
Åh, helt underbar. Vilken vacker blick du har!
2008-02-10

    Nimrod
Här har du lyckats väldigt bra.
Jag är svag för bildspråk som
beskrivning av kvinnan. Vildhallon
i hennes hår får mig att tänka
på \"av ingens frö\" av LW. Fast
där var det \"visor i ditt hår\"

Vackert!

Stefan
2008-01-31

    Bim
..håller med Björn ,-förövrigt låter det gott med vildhallon.
2008-01-11

  Björn Nilsson VIP
Någon väntar trofast; hoppas att Någon inte blir sviken.
2008-01-10

  Markattan
Titeln och vildhallonen får mig att ana att hon har stått där länge och väntat, så bilden ter sig för mig aningen vemodig - dock inte desto mindre vackrare; jag gillar just stjärnstoftet och vildhallonen. Fint!
2008-01-10

  Ulf Lagerholm
romantiskt
gott
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Den flickan måste vara du, Angelhug.
Väldigt fin dikt!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson