Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvenne hjärtan

 

Det flyter tvenne hav
i mitt hjärta

ett för din milda röst
ett för din ljuva törst

efter stormen

och i mitt bröst
flyger tvenne svalor

ett för ditt segertecken
ett för din hänryckning

från din milda kyss

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 379 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-10 20:49



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Vackert!
2008-01-13

  coffe
mjuk och vacker som vanligt..du e god..c
2008-01-12

  ~~*MariamAurore*~~
underbart vackert
Maria
2008-01-12

  Ronny Berk
så vackert formulerat med flödens hjärtans röster som klappar i takter med tvåsamhetens milda gemenskap...ja...
2008-01-11

    Maria Malm
Tjusiga rader.
2008-01-11

    Trast
Tjusig dualismkärlek.
2008-01-10

  Lena Renman
Oj så fint. En öppnande hänförd stor kärleksförklaring ser jag på dessa rader. Väl nedtecknat.

lena
2008-01-10

    Lindizz
sköna fina rader
2008-01-10

  issac.a.m
underbara rader...
2008-01-10

  thyra
Sköna ord!
2008-01-10

  Söder
Underbart diktat!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund