Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syfte måste dö.

Allting ges ett Syfte
Vi fyller allt med mening
Så våga in sticka ut
Då får du en mening skriven på din näsa

Det är sällan få saker
Man kan strunta i utan konsekvens
Livets alla oskrivna regler
Och ritualer man måste följa

Så även poeter
Har allting en ände
Ingen är en fullkomlig cirkel
För vid slutets brant kommer du missa din egen början
Och allt som återstår är att

 




Fri vers av Laero
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-01-10 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laero