Skulle du handla för ett högre syfte?
Skulle du döda för att rädda miljoner?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle du handla för ett högre syfte?
Skulle du döda för att rädda miljoner?



Att Se Skuggan Av Öknens Örn

Skulle du stå där med kulan i din näve
Släppa pinnen under stycket av solvarmt stål
Sprida örnens vingar över sandens hav

Jag vet inte om tiden räcker till
Tanken är inte snabb nog
För ett halv uns bly
Flygger snabbare än reflektion

Kalla mig tomhylsa
Kalla mig mes
Men jag skulle aldrig se skuggan av Örnens vingar
När den fäller sitt byte på min order

Eller skulle jag?
Ifall jag lärt mig skjuta
Skulle tankar som dessa inte finnas kvar?
Förmodligen utan tvekan
Förmodligen utan tvivel
För den godhet jag då vill sprida
Är väl större än en mördares skugga?




Fri vers av Laero
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-01-10 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laero