Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let it speak for itself

 

Tala du...

Jag tänker blott sitta här
invänta din kyss.

Tala du...

Jag tänker sitta här med benen i kors
invänta separatio

Tala du...

Men låt det icke dröja
jag kan ju ändra mig

o kyssa dig först.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 346 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-01-10 22:16



Bookmark and Share


  devilsangel
Busigt och ljuvligt..doftar förälskelse. Ohlala :))
2008-01-13

  drakbruden VIP
Hihi....den här gillar jag *S*
2008-01-13

  Fredrik P. VIP
Kul och fin
turnering
med orden.
2008-01-11

  isabel louise
härligt skön text. gillar känslan :)
2008-01-11

    Bodil Sandberg
Ja man kan se det...hon som sitter där med benen i kors...och han med lite plutig mun...han får nog en kyss tror jaaaag!!!!Härlig poesi!!!!!
2008-01-11

    Maria Malm
Ja, det går ju inte an med hur mycket snack som helst..ler..
2008-01-11

  Patrick K
denna gillas, riktigt bra vändning =)
2008-01-11

  Madjori
Kan riktigt se Fröken \"Snorkig Förnärmad\" som med korslagda ben och näsan i vädret väntar på försoningens första steg...

Gillar!
2008-01-11

  ~~*MariamAurore*~~
wow :) !
2008-01-11

  aftermath
wow!
2008-01-11

  prinscess VIP
vad vackert du skriver
2008-01-10

    Trast
Stiligt \"invänta separatio\". Söt, läcker dikt.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund