Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm

Solen bränner

marken svider

Blåsten svalkar




Bunden vers (Haiku) av Mauri
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-01-10 22:21



Bookmark and Share


  ia VIP
längtar till sommaren....
dessa ord behövs
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri