Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I utkanten av.

För att se dig klarare
gömmer jag mig
då och då bakom
mig själv för att
skölja bort strimmorna
av det granitgrå

lodar steg och rasar
sandbarrikader där
havet stänker sin sälta
över ögonfransar


fångar upp det ordlösa
i kanten av de röda fältens skuggor.









Fri vers av _Mian_
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 20:49



Bookmark and Share


  Mats VIP
Fin betraktelse om betraktelsen. Snyggt!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_