Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka IV


regnig vår kan vara fylld av lycka
om man väljer det
och sen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-11 06:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att välja är int alltid lätt förstås
välja mellan öken och stad
välja mellan vatten och törst
välja mellan förälskelse och ensam gå
skönt att du väljer pennan
före trumpeten... den hörs inte här
2008-01-13

  berxper
Just det...
Det gäller att påminna sig ibland!
2008-01-11

  jardan
kloka , vackra rader så är det vi har ett val....
2008-01-11

    sunnanvind
precis!
2008-01-11

  Jojo
Försöker lära mig det.
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte alltid välja.
Ibland väljer andra åt en.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP