Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelsestund

Förnimmelse är en mjuk känsla

som stimulerar mina sinnen

och som bygger broar av längtan

till det jag i nuet inte kan uppleva




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 10:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fin beskrivelse av denna känsla.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP