Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande






Idag skriver
små moln på
en blå himmel;


Ljuset är på väg

misströsta inte
det räcker till alla




Övriga genrer av Bim
Läst 464 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-11 10:58



Bookmark and Share


    vide
trösterikt
2008-01-11

  Kramgalen
Finnemang. kram
2008-01-11

  © anakreon VIP
Dina ord fyllde ett stort behov hos mig idag! \"Vintern\" på västkusten kan närmast liknas vid en grå och fuktig armefilt. Nu kändes det som om någon lyfte undan en flik och log tröstande.
Tack och trevlig helg!
Carl-Erik
2008-01-11

  ramlar
underbart
2008-01-11

  Bjarne Nordbö
Helt en kelt LYSANDE.
2008-01-11

  karenina VIP
denna tycker jag om. mjuk, fin och hoppfull. skulle vilja lägga till i slutraderna;
misströsta inte
det kommer mer
2008-01-11

    Noomi
vilket skönt och hoppfullt
meddelande...
2008-01-11

  Hildegun Relefors
Tack för posten!
2008-01-11

    Maria Malm
Härligt och hoppfullt.
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
El Shaddai = Den Alltillräcklige.
2008-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, tack för den här...Det fyller min ropp och mitt hjärta med
tacksamhet...underbara ord som förmedlas i kärlek/B
2008-01-11

    Lars Gullberg
tack Bim för fina tänkvärda ord
2008-01-11

  Håkan Eklund
tackar, då vet vi :)

dikt som en dagboksanteckning. den manar
oss till positivtet, ett manande man aldrig kan få nog av.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bim