Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar att tro på den sanna kärleken

Du min älskade

ger mig kärlekens suckar

som smeker lätt min kropp

Då ljudet far som ljuvlig musik

genom mina längtande öron

Du min älskade

tillfredställer saknad i själen

berör min djuphet

med sången av din röst

Du min älskade

ger kärlekssmak på tungan

fyller mina stämband

med älskvärda ord

Du min älskade

ger livet vackra gåvor

genom din sanna kärlek

att du i renhet älskar mig

Du min älskade

ger hoppet mening

och hjärtat lust och vilja

att älska bara dig 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 11:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ren och god kärlek
finns, för den, som vill,
för kärleken, vara till!
G*R*A*T*T*I*S
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Existerar verkligen obefläckad kärlek bland människors barn?
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP