Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6-08

Min hårdvara är kompatibel med din mjukvara,

man skulle kunna kalla den högst lem-plig.

Jag hanterar musen varsamt,

och dröjer med att låta muspekare nå sitt mål.

Till slut är vi ense och jag tar en back-up,

och laddar ner ljuv musik i dig.

När jag sen loggar ut ser jag "sparar ställning i minnet"

och vi somnar med vårt Window öppet.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-11 14:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bärra Bäver
detta kräver
en S*A*L*U*T
har aldrig hört
så kul om datori
förut*********
2008-01-27

  hurt and broken
Ha,ha riktigt fyndigt..!!
2008-01-21

    Nattviol
och ändå... handlar allt
bara om ettor och nollor..!
; )))
2008-01-12

    Maria Malm
Fyndigt!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver