Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad...

tårar skaver kinder 
ögonen svider

själen söker frid

till en annan tid

hjärtat brister
djupt inombords

tårar skaver kinder
ögonen svider

känslan kvarstår
i ensamma spår

Gråter tyst 






Fri vers av Lindizz
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-11 14:43



Bookmark and Share


  prinscess VIP
sorgligt och smärtsamt
2008-01-13

  Lejonhjärtas poesi
Sorgesamt vacker med gripande känsla.
2008-01-13

  nettizen
Minnen kan smärta enormt..... men tårarna som skaver kommer att härda huden de rinner nerför.... sen kommer solen och torkar bort saltstänken och du kommer finna dig leende igen.
Kram på dig
2008-01-11

    sunnanvind
Här känns verkligen en smärta..en smärtsam tystnad där tårar sakta trillar...
2008-01-11

    Cajsa
Sorglig att läsa, kram
2008-01-11

    tramp
gripande sorgsam
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz